Onderzoeksdienst Europarlement ziet potentie in kweekvlees en algen
Alternatieve eiwitbronnen zoals algen, insecten en gekweekt vlees zijn kansrijke alternatieven voor de eiwittransitie. Dit blijkt uit een recente...
Alternatieve eiwitbronnen zoals algen, insecten en gekweekt vlees zijn kansrijke alternatieven voor de eiwittransitie. Dit blijkt uit een recente...
Compass Group gaat een samenwerking aan met WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee). Als de nieuwe horecapartner zal Compass een horecaconcept...
Sinds 15 april werken Sodexo en het Wereld Natuur Fonds samen om duurzaam en gezond eten laagdrempelig te stimuleren onder Nederlandse medewerkers....
De rol van koffie en thee op de werkvloer valt niet te onderschatten. Daarom kan je de koffiecorner maar beter zo aantrekkelijk mogelijk maken. De...
Voedselverspilling blijft een actueel probleem in organisaties. Uit recent onderzoek door Wageningen University & Research (WUR), in samenwerking met...
We herkennen het allemaal: het is niet meer vanzelfsprekend dat je 'naar kantoor' gaat om te werken. Werken kan ook thuis of op een flexwerkplek. Er...
Duurzaamheid is en blijft een actueel en uiterst relevant thema in de hedendaagse samenleving en binnen FM. En terecht. In dat kader viel mijn oog...
Het was een interessante maand voor FM. Zo verscheen er een artikel over het doorbreken van de 'di-do'-drukte op kantoor, belichten we de...
Facto Magazine van maart is uitgebracht. Het thema is Soft Services.
Veganistische en vegetarische voeding is steeds meer in trek. Universiteiten en hogescholen proberen het aantrekkelijker te maken om het vlees in te...