Catering

Onderzoeksdienst Europarlement ziet potentie in kweekvlees en algen

Onderzoeksdienst Europarlement ziet potentie in kweekvlees en algen

Alternatieve eiwitbronnen zoals algen, insecten en gekweekt vlees zijn kansrijke alternatieven voor de eiwittransitie. Dit blijkt uit een recente...

Ondertekening door Adriaan Dönszelmann (rechts), projectdirecteur van het WEC, en Jacqueline van Beek, algemeen directeur van Compass Group (links)

Compass en Werelderfgoedcentrum gaan samenwerking aan

Compass Group gaat een samenwerking aan met WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee). Als de nieuwe horecapartner zal Compass een horecaconcept...

Sodexo en Wereld Natuur Fonds lanceren 'Aardig Eten' op de kaart

Sodexo en Wereld Natuur Fonds lanceren 'Aardig Eten' op de kaart

Sinds 15 april werken Sodexo en het Wereld Natuur Fonds samen om duurzaam en gezond eten laagdrempelig te stimuleren onder Nederlandse medewerkers....

Hoe zorg jij straks voor een koele werkplek?

Hoe zorg jij straks voor een koele werkplek?

De rol van koffie en thee op de werkvloer valt niet te onderschatten. Daarom kan je de koffiecorner maar beter zo aantrekkelijk mogelijk maken. De...

Data-analyse brengt voedselverspilling in bedrijfscatering in beeld

Data-analyse brengt voedselverspilling in bedrijfscatering in beeld

Voedselverspilling blijft een actueel probleem in organisaties. Uit recent onderzoek door Wageningen University & Research (WUR), in samenwerking met...

Ooit nagedacht over deze terughaalactie? (blog Anna Casemier)

Ooit nagedacht over deze terughaalactie? (blog Anna Casemier)

We herkennen het allemaal: het is niet meer vanzelfsprekend dat je 'naar kantoor' gaat om te werken. Werken kan ook thuis of op een flexwerkplek. Er...

Small wins (blog Gerard Dessing)

Small wins (blog Gerard Dessing)

Duurzaamheid is en blijft een actueel en uiterst relevant thema in de hedendaagse samenleving en binnen FM. En terecht. In dat kader viel mijn oog...

Dit zijn de best gelezen artikelen in maart 2024

Dit zijn de best gelezen artikelen in maart 2024

Het was een interessante maand voor FM. Zo verscheen er een artikel over het doorbreken van de 'di-do'-drukte op kantoor, belichten we de...

Facto Magazine 1 is verschenen (thema Soft Services)

Facto Magazine 1 is verschenen (thema Soft Services)

Facto Magazine van maart is uitgebracht. Het thema is Soft Services.

UvA-catering zet in op plantaardige voeding: 'Rosbief en carpaccio verkopen we bijna niet meer'

UvA-catering zet in op plantaardige voeding: 'Rosbief en carpaccio...

Veganistische en vegetarische voeding is steeds meer in trek. Universiteiten en hogescholen proberen het aantrekkelijker te maken om het vlees in te...